Powered by Tapkoel

Spulboy glazenspoeler

Spulboy Nr 3


De Spulboy glazenspoeler Nr. 3 is een kleinere glazenspoeler uit het Spulboy segment. Maar ook de Nr. 3 is een topklaase glazenspoeler die zelfs vettige glazen zodanig reinigt dat het tappen van een perfectabsoluut mogelijk is. De Spulboy glazenspoeler Nr. 3 bevat net als de Spulboy Nr. 3 twee gesloten spoelunits: een spoelunit voor reiniging van de binnen- en buitenkant van de glazen, en een unit om de glazen zowel aan de binnen- als buitenzijde in na te spoelen.
Net als alle Spulboy glazenspoelers is ook de Spulboy Nr. 3 DIN-gecertificeerd en voldoet dit spoelsysteem aan de hoogste hygiëne-eisen: het efficiënte glazenspelsysteem heeft de uitgebreide test op degelijkheid en kwaliteit glansrijk doorstaan. De waterreservoirs van de De Spulboy glazenspoelers laten absoluut geen water door.

De Spulboy glazenspoeler verdient zich snel terug

De Spulboy Neptune Nr. 3 werkt op waterdruk en heeft geen stroom nodig. Door een glas op de borstels te drukken wordt de watertoevoer geactiveerd. Het verbruik is slechts 2cl water per spoelbeurt. In vergelijking met de gangbare spoelmethode bespaart u zo heel veel water en geld. De Spulboy Neptune T2000 glazenspoeler verdient zich terug in ca. 7 maanden!

Geschikt voor de meest voorkomende glazen

Met de De Spulboy Nr. 3 kunt u zowat alle type glazen reinigen. De twee borstels reinigen het glas tegelijkertijd aan de binnen- en buitenkant. De borstels zijn gemakkelijk te reinigen met speciale Spulboy reiniging. De gemonteerde 3/8 aansluiting op de slang past in de draad van de kraan.

Technische gegevens:


Lengte: 32,5 cm
Breedte: 16 cm
Hoogte: 31 cm
Container Ø: 15 cm
Gewicht: 2,3 kg
Past in spoelbak van 38 x 19 cm.
Artikel 70123000205

Availability: In voorraad

€ 109,95

OF

Spulboy glazenspoeler Nr 3

More Views

  • Spulboy glazenspoeler Nr 3