Powered by Tapkoel

Spulboy glazenspoeler

Spulboy Twin Go


De Spulboy glazenspoeler Twin-Go reinigt glazen absoluut 100% bacterievrij. De Twin-Go Spulboy glazenspoeler bevat twee gesloten spoelunits: een spoelunit met binnen- en buiten bierborstels voor reiniging van de glazen en een unit om de glazen zowel aan de binnen- als buitenzijde in na te spoelen.
Net als alle Spulboy glazenspoelers is ook de Spulboy Twin-Go DIN-gecertificeerd en voldoet dit spoelsysteem aan de hoogste hygiëne-eisen: het efficiënte glazenspelsysteem heeft de uitgebreide test op degelijkheid en kwaliteit glansrijk doorstaan. De waterreservoirs van de De Spulboy glazenspoelers laten absoluut geen water door.

De Spulboy glazenspoeler verdient zich snel terug

De Spulboy Neptune Twin-Go werkt op waterdruk en heeft geen stroom nodig. Door een glas op de borstels te drukken wordt de watertoevoer geactiveerd. Het verbruik is slechts 2cl water per spoelbeurt. In vergelijking met de gangbare spoelmethode bespaart u zo heel veel water en geld. De Spulboy Neptune T2000 glazenspoeler verdient zich terug in ca. 7 maanden!

Geschikt voor de meest voorkomende glazen

Met de De Spulboy Twin-Go kunt u zowat alle type glazen reinigen. De twee borstels reinigen het glas tegelijkertijd aan de binnen- en buitenkant. De borstels zijn gemakkelijk te reinigen met speciale Spulboy reinigingstabletten.

Technische gegevens:

Lengte: 37,5 cm
Breedte: 18,5 cm
Hoogte: 32,5 cm
Container Ø: 18 cm
Gewicht: 2,9 kg
Past in spoelbak van 38 x 19 cm
Artikel 70123000203

Availability: In voorraad

€ 125,95

OF

Spulboy glazenspoeler Twin-Go

More Views

  • Spulboy glazenspoeler Twin-Go
  • glazenspoeler Spulboy Twin-Go
  • Spulboy glazenspoeler
  • detail wateraanvoer Spulboy Twin-Go
  • watertoevoer Spulboy glazenspoelers